Frankfurter Spezialitäten – Gutbürgerliche Küche in unserem seit 1954 existierenden Lokal
Specialities from Frankfurt – Traditional cooking in our since 1954 existing restaurant
Speisen
- Details Beilagen / Supplements
-
Pommes frites
French friesBratkartoffeln
Fried potatoesSpätzle
NoodlesReis
RiceKroketten
CroquettesHerzoginkartoffeln
Potatoes “Duchesse”Salzkartoffeln
PotatoesSpinat
Spinach
- Details Vorspeisen / Appetizers
-
6 Weinbergschnecken überbacken mit Kräuterbutter und Toast
6 Snails with herbbutter and ToastShrimpscocktail mit Butter und Toast
Shrimpscocktail with butter and toastGeräuchertes Forellenfilet mit Sahnemeerrettich, Butter und Toast
Smoked trout fillet with horseradishsauce, butter and toast
- Details Suppen / Soups
-
Frische Gemüsesuppe
Fresh vegetable soupUngarische Goulaschsuppe
Hungarian goulash soupFranzösische Zwiebelsuppe
French onion soupLeberknödelsuppe
Soup with liver dumplings
- Details Salate / Salads
-
Beilagensalat (gemischt) von frischen Salaten der Saison
Mixture of fresh seasonal saladGemischter Salatteller mit Pute – Eine Mischung aus frischen Salaten der Saison mit gebratenen Putenbruststreifen
Mixed salad with turkey with fresh seasonal salad and slices of fried turkeyGriechischer Salat mit Kopfsalat, Oliven, Pepperoni, Schafskäse, Brot und Butter
Greek salad with lettuce, olives, pepperonis, greek cheese, bread and butterSkandinavischer Salat Kopfsalat, Gurken, Tomaten, Eier, Räucherlachs, Shrimps, Sahnemeerrettich, Butter und Toast
Skandinavian salad with lettuce, cucumbers, tomatoes, eggs, smoked salmon, shrimps, horseradish, butter and toastSalatteller “Á la Chef” Schinken, Käse, Thunfisch, Ei, Zwiebel, Oliven, dazu Toast und Butter
Salad Á la Chef with lettuce, bacon, cheese, tuna, eggs, onions, olives, butter and toast
- Details Fischspezialitäten / Fish specialities
-
Rotbarschfilet “Natur” mit feiner Kapernsauce und Salzkartoffeln
Fillet of haddock with caper-sauce and potatoesKabeljaufilet mit Butter-Dill-Sahnesauce und Salzkartoffeln
Fillet of Cod with butter-dill-cream sauce and potatoesGebratenes Seezungenfilet mit Herzoginkartoffeln
Baked fillet of sole with potatoes “Duchesse”Gebratenes Lachssteak in Safransauce mit Salzkartoffeln
Baked salmon steak in saffron-sauce, with potatoes
- Details Frankfurter Spezialitäten / Frankfurter specialities
- Details Spezialitäten / specialities
- Details Schnitzelkarte
- Details Geflügel / Chicken and Turkey
-
Geflügelgeschnetzeltes in Knoblauchrahm
Sliced chicken with garlic cream sauceGefüllte Hühnerbrust “Cordon Bleu” mit Schinken und Käse
Chicken cordon bleu, filled with ham and cheesePutensteak “Indonesisch” mit Curryrahm und Früchten
Turkey steak “Oriental Style” with curry cream sauce and fruitsPutensteak “Hawaii” mit Ananas und Käse überbacken
Turkey steak “Hawaii” with pineapple and cheese
- Details Steaks
-
Rumpsteak mit Kräuterbutter – 250g
Steak with fine, homemade herbbutter – 250gRumpsteak mit Zwiebeln – 250g
Steak with fried onions – 250gRumpsteak “Madagaskar” – 250g
Steak with a hot green peppersauce – 250gRumpsteak mit Knoblauch – 250g
Steak with fresh garlic – 250gFiletsteak mit Kräuterbutter – 250g
Beef fillet with homemade herbbutter – 250gFiletsteak “Madagaskar” – 250g
Beeffillet with a hot green peppersauce – 250gFiletsteak mit Champignons – 250g
Beef fillet with mushrooms – 250gFiletsteak mit Pfifferlingen – 250g
Beef fillet with chanterelles – 250g
- Details Desserts
-
Vanille- und Schokoladeneis mit Sahne
Vanilla and chocolate icecream with whipped creamVanilleeis mit heißen Kirschen
Vanilla icecream with hot cherriesHeißer Apfelstrudel mit Sahne
Hot applestrudel with whipped creamTartuffo auf einem Fruchtspiegel – Lecker angerichtet
Tartuffo speciality with fruits and whipped creamAngemachter Camembert mit Brot und Butter
Cheese speciality with butter and breadKäseteller mit Butter und Bauernbrot
Selection of cheese with butter and bread